Studio Obscura, obrt koji je osnovan 2007. godine i od tada se konstantno razvija. Nikao je kao izraz privatne poduzetničke odlučnosti,
a svoj uspjeh i rast temelji na prepoznavanju potreba tržišta i zadovoljavanju potražnje.

Naša primarna djelatnost je izrada svih vrsta sportskih nagrada, pehara, medalja, plaketa, figura, kipića koje možete pronaći na jednom mjestu.

Ujedno smo i poznati po izradi pečata, štambilja, suhih žigova, numeratora i datumara koje smo uvrstili u našu ponudu 2011 g.

Htjeli bi napomenuti da smo ovlašteni studio od strane Ministarstva Uprave za izradu pečata s grbom RH.
Prodajemo i dodatni pribor poput tinti za štambilje, rezervnih jastučića i kožnih torbica i sl.

Izrađujemo natpisne ploče za sve gospodarske i prave subjekte (obrt, d.o.o, j.d.o.o. udruge, zadruge, ustanove, škole, bolnice, odvjetnici, javni bilježnici i dr) kao i pločice za vrata, inventarske pločice, ID  pločice, pločice za pehare i sl.

Uslogom laserskog graviranja i izrezivanja održavamo dugogodišnju uspješnu suradnju s mnogobrojnim firmama iz privatnog sektora te ustanovama iz javnog sektora.
Laserskom tehnologijom možemo transformirati Vaše natpise, razne oblike, slike ili crteže na:
(DRVO, PLEXI, TKANINA,  STAKLO, KOŽA, KAMEN, KERAMIKA, GUMA, MRAMOR, METAL-INOX, MESING, BAKAR, ALUMINIJ I DR.).
Uz gravuru i rez u ponudi imamo i najnoviji način apliciranja full colora (UV print) na sve plošne(ravne materijale) koje smo već naveli u gornjem tekstu.

Naša sekundarna djelatnost je fotografiranje i snimanje vjenčanja na području cijele Hrvatske a i izvan nje. Osim vjenčane terenske fotografije bavimo se fotografiranjem i videosnimanjem generacijskih obljetnica mature, sportskih manifestacija, kulturnih događaja, proizvodnih procesa, referentnih listi.